Over VIVISOL

VIVISOL is al jaren een vooraanstaande speler in het veld van medisch facilitaire thuiszorg. Onze dienstverlening omvat o.a. zuurstof-, OSAS- en aërosoltherapie, beademing, voeding en monitoring. Volgens een sterk patiënt-gericht en inmiddels nadrukkelijk beproefd, geheel eigen concept. Steeds in thuiszorgsituaties, rechtstreeks bij de patiënt, en altijd in nauwe samenwerking met zorginstellingen, artsen en zorgverzekeraars.

VIVISOL Nederland is gevestigd in Tilburg, en is onderdeel van de internationale, beursgenoteerde SOL Groep, met een hoofdkantoor in Monza, Italië. De groep heeft filialen in 23 Europese landen en een vestiging in India, Marokko en Turkije. Onze medewerkers staan dagelijks klaar voor meer dan 350.000 patiënten.

Het motto van VIVISOL is "Een betere kwaliteit van leven"

VIVISOL heeft een op zichzelf staande management structuur met in de verschillende landen vestigingen - direct in contact met patiënten, ziekenhuizen, apothekers en inkopers - welke allen in een netwerk samenwerken en nauw in verbinding staan met het hoofdkantoor in Monza.

Wij maken deel uit van de SOL Groep, die sinds 1927 medische en technische gassen en toepassingen daarvan produceert en distribueert. Efficiëntie van diensten, kwaliteit van producten en research & development met betrekking tot de toepassingen zijn voor de SOL Groep zaken van dagelijks belang. Evenzo houdt SOL rekening met de wensen van haar klanten in Europa en in de verschillende sectoren waar het actief is, zoals: energie en industrie, wetenschappelijk onderzoek, geneeskunde, thuiszorg, landbouw, ecologie, milieu en voedingsmiddelen technologieën.

De groep voldoet aan de internationale normen van ISO 9001:2015 en 27001.

 

Bedrijfsfilm VIVISOL NL

 

 

 

 

> 70.000 patiënten

 

 

 

 

Tilburg

 

 

 

 

> 350 Medewerkers