Chauffeur Longzorg depot Tilburg

Een baan waarin je een verschil maakt voor mensen terwijl je werkt als adviseur, chauffeur en techneut. Kom werken als Service Chauffeur Longzorg bij VIVISOL in de regio Tilburg. 

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat patiënten met zuurstoftherapie in hun thuisomgeving kunnen blijven wonen! Dagelijks vertrek jij vanuit het zuurstof depot in Tilburg naar patiënten die behoefte hebben aan zuurstof en longzorg in het algemeen. Jij zorgt ervoor dat alle apparatuur geïnstalleerd en onderhouden wordt, daarnaast lever je nieuwe zuurstof en zorg je ervoor dat de patiënt weer vooruit kan! Als Service Chauffeur Longzorg kom je terecht in veel verschillende situaties; nieuwe patiënten die voor het eerst zuurstof krijgen, patiënten die terminaal zijn, patiënten die langdurig zuurstof nodig hebben, etc. Jij geeft patiënten en/of verzorgers uitleg over de apparatuur en begeleiding bij de therapie. Na je vastgestelde route neem je contact op met de planning om spoedopdrachten te doen.

Verder help je door:

 • uitvoeren van periodiek onderhoud, storingsopvolging en kleine reparaties bij patiënten thuis;
 • administratieve registratie van jouw bezoek;
 • een praatje te maken met patiënten.

Jij bent:

Zoveel meer dan een chauffeur, jij komt bij mensen in een moeilijke periode. Uiteraard kun je rijden, maar nog belangrijker, je weet hoe je met mensen omgaat. Jij maakt het verschil voor een patiënt! Je kunt goed omgaan met eigen verantwoordelijkheid en vrijheid omdat je uiteindelijk zelfstandig routes rijdt en met patiënten in contact bent. Als Service Chauffeur Longzorg heb je twee rechterhanden, je leert snel om te gaan met verschillende soorten apparatuur. Daarnaast ben je in staat om de verschillende apparatuur en zuurstofflessen (tussen de 5 en de 15 kilo) naar de woning van de patiënt te tillen, een functie waarin je niet de hele dag zit en juist op conditie blijft!

Wij vragen: 

 • minimaal mbo niveau 3;
 • ervaring als chauffeur;
 • bereid om rijbewijs C te behalen;
 • ervaring of affiniteit met de zorg (bijvoorbeeld mantelzorg). 

Wij bieden:

Een baan waarin je de hele dag werkt met mensen en geen dag hetzelfde is. Een baan waarin je écht iets kunt betekenen voor een ander!

Wat je verder krijgt:

 • Een afwisselende en zelfstandige functie voor 32 tot 40 uur per week, in een internationale, dynamische en groeiende full profit onderneming;
 • Een bruto aanvangssalaris van maximaal € 2500 bruto op basis van een fulltime dienstverband (inschaling op basis van ervaring);
 • 27 vakantiedagen en 4 ADV dagen op basis van een 40-urig dienstverband;
 • Een uitgebreid inwerkprogramma waarna je daarna de mogelijkheid krijgt om deels vanuit huis te werken;
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Diverse interne trainingen via onze VIVICAMPUS én onbeperkt gebruik van trainingsplatform GoodHabitz;
 • Gedurende het jaar een aantal gezellige personeelsuitjes zoals de zomerbarbecue, kerstborrel, jubileumviering, teambuildingsactiviteit en personeelsfeest.

VIVISOL

Meer leven in de dag van onze patiënten. Dat is waar wij ons bij VIVISOL al zo’n 30 jaar voor inzetten. Dat doen we door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis, op het gebied van Longzorg, Beademing en Apneuzorg. We installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, begeleiden 24/7 kwetsbare patiënten in hun therapie en leveren alle noodzakelijke toebehoren. We werken daarbij nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars. 

Betrokken, deskundig en ondernemend. Zo is VIVISOL, zo zijn wij. 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en van daaruit bedienen we, met meer dan 350 collega’s, heel Nederland. 

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt met deze functie als Chauffeur Longzorg? Solliciteer dan gelijk via de sollicitatiebutton met jouw CV. Heb je nog vragen over de vacature bel dan naar 013 - 2201164 dan beantwoorden onze Recruiters Laura Kluijtmans of Nina Klaassen, al jouw vragen! 

Vacature

Vacaturekenmerken

Acties