Klantenservice Longzorg

Écht iets betekenen voor onze patiënten. Dat is in deze functie waar het allemaal om draait. Een fijne mix van het bieden van gerichte oplossingen voor complexe vraagstukken, adviseren over de therapie voor kinderen en volwassenen, oplossen van storingen en het aannemen van bestellingen. Samen met jouw team werken aan Gezonde Resultaten en alle ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Bij VIVISOL hebben we een heldere missie: meer leven in de dag van onze patiënten. Jij bent als medewerker Klantenservice Longzorg een partner in zorg, vraagbaak voor patiënten én het visitekaartje van VIVISOL.

Wat ga je doen?

In deze functie is jezelf vervelen geen optie! Met jouw probleemoplossend- en inlevend vermogen draag je zorg voor telefonische en schriftelijke advisering en begeleiding van patiënten.

Jouw doel is een zo optimaal mogelijke therapie te realiseren. Je geeft advies over gebruik en mogelijkheden van apparatuur en toebehoren en verstrekt informatie omtrent procedures en vergoedingen. Ook het beoordelen van medische aanvragen, plannen van leveringen en organiseren van medische apparatuur op vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland wordt aan jou toevertrouwd.
Daarnaast zorg je voor een nauwkeurige registratie en opvolging van gemelde supportvragen in onze business software Salesforce.

Jouw team Klantenservice Longzorg bestaat uit bijna 20 enthousiaste collega’s en werkt nauw samen met de zorgprofessionals die de patiënten thuis bezoeken en de collega’s van team Planning. Je rapporteert aan de teamleider Klantenservice Longzorg.

Zo kan je dag eruit zien:

Op de Klantenservice is geen dag hetzelfde, maar globaal kan je dag er zo uitzien:
Om half 9 start je dag in de lijn. Je staat hierbij onze patiënten van de zuurstof therapielijn te woord. De vragen van de patiënten zijn erg uiteenlopend. Denk hierbij aan “hoe laat wordt vandaag de zuurstof geleverd?”, “Help, mijn apparaat maakt een raar geluid!” of “ik ga op vakantie en wil graag mijn zuurstof daar geleverd hebben, kunt u dat voor mij organiseren?”.
Ook de afhandeling van de binnenkomende e-mails behoort tot jouw takenpakket. Je stemt af met huisartsen en verpleegkundigen over nieuwe zorgaanvragen die je hebt ontvangen en regelt een machtiging voor vergoeding van medische apparatuur bij een zorgverzekeraar.

In de middag gaat het team om beurten pauzeren. Een groep gaat een lange wandeling maken in het nabij gelegen bos en een paar andere collega’s strijken neer op het terras of in de tuin van VIVISOL.

Na een drukke ochtend aan de telefoon maak je in de middag de switch naar enkele back office taken. Samen met een collega van team Planning check je of alle bestellingen voor morgen ook goed zijn aangemeld zodat zij de routes voor de buitendienst efficiënt kunnen indelen.
Aan het einde van de dag stem je als team alvast af hoe de taakverdeling er morgen uit gaat zien. Waar liggen de prioriteiten, hoe past dat bij ieders vaardigheden en wat zijn de bijzonderheden?

Wij bieden:

 • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie voor 40 uur per week; 
 • Een tijdelijk contract van allereerst 7 maanden. Omdat het hier vaste formatieplaatsen betreft zullen we bij goed presteren jouw contract met plezier verlengen;
 • Een aanvangssalaris van maximaal € 2575,- bruto per maand op basis van een 40-urig dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 27 vakantiedagen en 4 ADV dagen op basis van een 40-urig dienstverband;
 • Een uitgebreid inwerkprogramma waarna je vervolgens de mogelijkheid krijgt om deels vanuit huis te werken.

Dit breng je mee:

 • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo opleiding, niveau 4;
 • Je hebt bij voorkeur eerder gewerkt in een klantenservice rol en kiest hier heel bewust opnieuw voor;
 • Wanneer je een achtergrond hebt in de zorg, bijvoorbeeld als verpleegkundige of verzorgende, nodigen we je van harte uit om met ons te onderzoeken of dit een passende overstap kan zijn naar een functie die jouw zorghart zal aanspreken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Je bent een echte teamplayer en je hebt sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Bent iemand met een klant- en resultaatgerichte visie, bent stressbestendig en werkt nauwkeurig.

Wist je dat….

er bij VIVISOL volop ruimte is voor professionele en persoonlijke ontwikkeling? Via onze VIVICAMPUS heb je keuze uit diverse interne trainingen én kan je onbeperkt gebruik maken van trainingsplatform GoodHabitz;

we de samenwerking en successen bij VIVISOL graag vieren? Gedurende het jaar organiseren we een aantal gezellige personeelsuitjes zoals de zomerbarbecue, kerstborrel, jubileumviering, teambuildingsactiviteiten en een personeelsfeest;

we onze organisatie graag samen steeds wat beter en leuker maken. Zo hebben we onlangs een prachtig nieuwbouw project opgeleverd en vind je voortaan vers fruit in de kantine. Meedenken en meedoen vinden we belangrijk. Ons terugkerende medewerkerstevredenheidsonderzoek geeft de mogelijkheid jouw stem te laten horen en gemakkelijk mede verandering tot stand te brengen.

VIVISOL:

Werken bij VIVISOL betekent meer leven in een dag geven aan onze patiënten. Wij zijn een medisch facilitair dienstverlener en ondersteunen onze patiënten met hun therapie op het gebied van slaapapneu en longzorg. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en van daaruit bedienen we, met meer dan 350 collega’s, heel Nederland.

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt met deze functie van Klantenservice medewerker longzorg, solliciteer dan gelijk via de sollicitatiebutton met jouw CV. Heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact op met onze Recruiters Nina Klaassen of Laura Kluijtmans en bel dan naar 013-2201164.

Vacature

Vacaturekenmerken

Acties