Manager Purchase

Als Manager Purchase creëer jij de optimale omstandigheden voor het inkopen van (medische) handelsgoederen en facilitaire diensten. Daarnaast weet je de afdeling samen met jouw team (2 inkopers en een Facilitair Coördinator) naar een hoger niveau te tillen. Een functie waarbij je een belangrijke rol speelt in de ambitie van VIVISOL. Denk jij op strategisch niveau met ons mee?

Wat ga je doen?

Als Manager Purchase ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van strategieën voor inkoop en supply chain management. Je draagt zorg voor een optimaal voorraad- en assortimentsbeheer en zorgt voor een tijdige en juiste inkoop.

Bij onderhandelingen neem jij een stevige positie aan en houd daarbij de goede relatie met de leverancier in stand. Je maakt prijsafspraken en zorgt voor een regelmatige evaluatie. Jij bent in staat om jouw visie om te zetten in de optimalisering/verbetering van het inkoopbeleid en de processen. In deze functie geef je leiding aan 3FTE  en acteert voornamelijk op strategisch-tactisch niveau (het team operationeel tactisch). Je rapporteert direct een de Manager Supply Chain.

Vanuit specifieke inkoop- en assortimentskennis ondersteun je de organisatie en werk je veel samen met de afdeling sales. Je bent adviseur en het eerste aanspreekpunt op het gebied van inkoop, zowel extern als intern. Een belangrijk aspect op het gebied van facility is duurzaamheid en als strategisch Manager Purchase speel je ook hier een belangrijke rol in. Daarnaast word je ook ingezet voor bedrijfsbrede projecten.
 

Jij:

VIVISOL zoekt een Manager Purchase met ondernemers skills. Onze organisatie is continu in beweging om onze positie in de markt te behouden en te vergroten en het lijkt jou leuk om hierin mee te bewegen.
 

Je profiel:

 • Een afgeronde hbo opleiding in de richting van inkoop/supply chain of facilitair management;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring (bij voorkeur in de medische dienstverlening);
 • Ervaring in het aansturen van een (klein) team;
 • Communicatief sterk en hebt financieel inzicht;
 • Je vindt het leuk om budgetten op te stellen en bewaken;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je schakelt met andere Purchase Managers van onze andere vestigingen in o.a. Frankrijk, Belgie en UK;
 • Bij voorkeur ervaring met SAP en Salesforce.

 

Wij bieden: 

 • Een functie voor 36 tot 40 uur per week;
 • 27 vakantiedagen en 4 ADV dagen op basis van een 40-urig dienstverband;
 • Pensioenregeling en lease auto;
 • 8% vakantiegeld;
 • Thuiswerkregeling;
 • Ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
   

VIVISOL

Meer leven in de dag van onze patiënten. Dat is waar wij ons bij VIVISOL al zo’n 30 jaar voor inzetten. Dat doen we door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis, op het gebied van Longzorg, Beademing en Apneuzorg. We installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, begeleiden 24/7 kwetsbare patiënten in hun therapie en leveren alle noodzakelijke toebehoren. We werken daarbij nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars. 

Betrokken, deskundig en ondernemend. Zo is VIVISOL, zo zijn wij. 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en van daaruit bedienen we, met meer dan 350 collega’s, heel Nederland. 
 

Solliciteer vandaag nog!

Nieuwsgierig geworden en geïnteresseerd? Neem contact op met Laura Kluijtmans of Nina Klaassen voor aanvullende informatie over de functie en arbeidsvoorwaarden via 013 2201164.
Of stuur direct jouw sollicitatie naar sollicitatie@vivisol.nl.

Vacature

Vacaturekenmerken

Acties