Medewerker slaaponderzoek regio Weesp

Wil jij graag patiënten verder helpen en meer leven in hun dag brengen? Heb jij affiniteit met de zorg? Dat is mooi, maar hoeft niet. Wij leiden je op! Interesse? Solliciteer dan gelijk op de functie van Medewerker Slaaponderzoek bij VIVISOL.

In de functie van Medewerker Slaaponderzoek kom je bij de patiënten thuis om een slaaponderzoek af te nemen. De patiënten hebben klachten die kunnen duiden op slaapapneu. Door een onderzoek af te nemen, kom jij erachter op welke manier de patiënten het beste geholpen kunnen worden.

Wat ga je doen?

In deze buitendienstfunctie bezoek je patiënten in de regio Weesp. Je dag start om 14.30 uur op het kantoor in Weesp met het schoonmaken van de apparatuur. Met diverse administratieve handelingen zorg je voor de uitlezing van het apparaat en stel je apparaten opnieuw in met de gegevens van de patiënten die je die avond bezoekt. Rond 16.30 uur/17.00 uur start je met je route. Je gaat dan aan de slag met het installeren van slaapdiagnostische apparatuur en toebehoren bij de patiënten thuis of in de slaapkliniek. Hierbij begeleid, motiveer en instrueer je de patiënten ter optimalisatie van het slaaponderzoek.

Aangezien je in deze functie met slaaponderzoeken te maken hebt, begin je de dag om 14.30u en eindig je de dag rond 23.00u. Hierdoor heb je in de ochtend voldoende tijd om je eigen ding te doen. Ideaal dus wanneer je je zoon of dochter bijvoorbeeld naar school moet brengen.
 

Jij bent:

 • Opgeleid op minimaal Mbo 3 niveau;
 • Affiniteit met de zorg is mooi, maar hoeft niet;
 • Representatief, communicatief en organisatorisch sterk;
 • In het bezit van een rijbewijs B.
 • Bereid om 3 dagen in de week te werken, werkdagen in overleg.
   

Wij bieden:

 • Een aanvangssalaris van maximaal € 2850 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
 • 27 vakantiedagen en 4 ATV dagen op basis van een 40-urig dienstverband;
 • Een afwisselende en zelfstandige functie (24 uur/werkdagen in overleg) in een internationale en groeiende full profit onderneming;
 • Een auto van de zaak;
 • Aantrekkelijke pensioenregeling.
   

VIVISOL

Meer leven in de dag van onze patiënten. Dat is waar wij ons bij VIVISOL al zo’n 30 jaar voor inzetten. Dat doen we door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis, op het gebied van Longzorg, Beademing en Apneuzorg. We installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, begeleiden 24/7 kwetsbare patiënten in hun therapie en leveren alle noodzakelijke toebehoren. We werken daarbij nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars. 

Betrokken, deskundig en ondernemend. Zo is VIVISOL, zo zijn wij. 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en van daaruit bedienen we, met meer dan 350 collega’s, heel Nederland. 

Interesse?

Ben jij klaar om meer leven in de dag van onze patiënten te brengen? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!
Solliciteren kan via de sollicitatiebutton met jouw CV. Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan naar 013-2201164, dan beantwoorden onze Recruiters Nina Klaassen of Laura Kluijtmans, al jouw vragen.

Vacature

Vacaturekenmerken

Acties